Professionele diensten

Als specialist is Cenline sterk om wensen en behoeften om te zetten in betaalbare oplossingen. Er wordt maatwerkgericht gewerkt naar het punt waarbij alle partijen achter de oplossing staan. Hierbij staan onderstaande vier graadmeters hoog in ons vaandel.

Bereikbaarheid

U wilt toch ook geen nummer zijn? Of een wachtende in de wachtrij. Ons bereikbaarheid is van een hoog niveau. Laat ons er voor zorgdragen dat uw bereikbaarheid van een hoog niveau is. Zodat ook uw relaties geen wachtenden zijn. U wilt toch ook geen nummer zijn?

Gebruiksgemak

Cenline wilt u graag helpen al uw vragen op het gebied van telefonie te beantwoorden en kan u begeleiden naar een voor uw organisatie passende telefonie oplossing. Onze passie is het maken van oplossingen, dus het bedenken en uitvoeren van oplossingen.

Besparen

Na inventarisatie en analyse van de huidige telecommunicatiediensten blijkt vaak dat er besparingen mogelijk zijn. Hierbij volgen we uiteraard wel uw wensen.

Efficiency

Door de grote hoeveelheid mogelijkheden die er momenteel beschikbaar zijn wordt uw keuze steeds groter maar ook complexer. U wilt toch ook zo efficiënt mogelijk werken? Wij zijn op de hoogte van de mogelijkheden en onmogelijkheden.